Miért ilyen rossz az érettségim?
Figyelt kérdés
Minden évben keményen tanultam
Jártam külön órákra a suliba segítettek a tanárok jártam külön korrepetálásra, mégis mind irodalom matek 2 töri angol infó 3 én nem értem magam minden osztálytársam 4 5 őket írt, de hogyan
Csalodott vagyok utálom ezt az egész szart
2019. márc. 9. 04:04
2/9 anonymousreview60 válasza:
1. Nem elég keményen, hanem jól (azaz megértve, maradó, összeszedett tudást szerzve) kell tanulni.
2. Lehet, hogy csak ennyire vagy képes.
3. Lehet, hogy tudsz, de stresszhelyzetben nem tudod előadni.
5/9 anonymousreview60 válasza:
Próbaérettségi volt? Akkor most gyászolj 1-3 napig, vond le a következtetést, és készülj JOBBAN! Plusz streszkezelés. Sport, meditáció, szóbeli előtt egy feles.
6/9 anonim válasza:
Milyen érettségi. Amúgy meg nem mindenki egyforma okos. Ráadásul oda se figyelsz: két és fél sorodban pontosan 20 helyesírási és nyelvi hibát számoltam meg. Egyszerűen be kéne tartani a tanult szabályokat.
7/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy magába egy érettségi semmit nem ér de ha tovább tanulsz fosuli egyetem hoppá máris pont hogy érni fog az érettségid mert kellenek a pontok
Nem tudom hogy én mennyire okos vagyok vagy sem ismerem a gyengéimet de tudom magamról hogy mehetett volna mindegyik +1 jeggyel jobbra
2019. márc. 9. 13:44
9/9 anonim válasza:
Hogy jutott eszedbe most az érettségid, majdnem 9 hónap elteltével? És mért fontos ez? Előre nézz, ne hátra. Ha tovább akarsz tanulni, újra lehet érettségizni. Ha meg nem, akkor semmi jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!