Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Xantus szóbeli kinek hogy...

Xantus szóbeli kinek hogy sikerült?

Figyelt kérdés

Milyennek érzitek?

Én úgy látom tavaly még csak 20 pont volt a szóbeli, idén pedig 30 pont a max.

Szerintetek ez hogyan fogja befolyásolni a felvételi pontokat?

Biztos azért csinálták, hogy a szóbelin jobban tudjanak szelektálni, kit vesznek fel és kit nem. Mit gondoltok?

2019. márc. 6. 15:17
 1/4 anonim válasza:

Nekem sztem jól. A tanárok és a diákok is szimpatikusak, normálisak voltak. Biztos, hogy egyre többen jelentkeznek oda, most elég felkapott suli lett. Sokat hívtak be szóbelire, szóval lesz miből válogatni.

Neked, hogy sikerült?

2019. márc. 7. 13:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom nekem is jól ment🙂 melyik tagozatokat jelölted meg?
2019. márc. 7. 16:06
 3/4 anonim válasza:

Szia en is voltam sztm nem volt nehez kedvesek voltak szerintem nekem egesz jol sikerult.

Nem akarok hülyeseget mondani de lehet azert lett 30p mert most mar van szövegertès is.

En olasz szakit jeloltem meg esetleg meg valaki?

2019. márc. 8. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy hallottam eléggé szigorúan kezdték venni a szóbelit, és érdekes kérdések is voltak.
2019. márc. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!