Van itt valaki, aki jelentkezett a Madách Imrébe és behívták szóbelizni? Hogy sikerült nektek?
Milyen szakokra jelentkeztetek?
Pénteken minden kiderül..: :) Remélem bekerülünk :D
Szia!
Én angol és német NYEK-re jelentkeztem. A szóbeli okés volt szerintem, sajnos nagyon izgultam :c
84 pontos lett az írásbelim, max hozott pontok... Meglátjuk :)
Láttam a korábbi kérdésedet, én is nagyon szeretnék a Madáchba járni. Remélem felvesznek! (°-°)
Majd holnap megírom, hogy mi lett :D
Egyébként kb hanyadik helyről kerülök be még nagy valószínűséggel? 😷
Szia!
Húúú, 84 ponttal és max hozott pontokkal szerintem simán felvesznek... kezdek félni. Nekem csak 78 pontos lett a felvételim, és a max hozott pontok helyett 3-mal kevesebb van. :(
A szóbelin meg ha jófej voltál, szerintem már bent is vagy. Meg egyébként ha meg lesz az ideiglenes rangsor, akkor, ha hátrébb vagyunk se veszítsük el a reményt, mert sokan nem elsőnek jelentkeztek a Madáchba, és így előrébb kerülünk majd :-)
Tudom :)
Viszont kezdek kilenni idegileg... Ha a Madáchba nem vesznek föl, akkor sehova... Aztán megyek a gyűjtőbe... Huhu :c
Na, fent van a rangsor.
06-oson (német nyek) 20., 08-ason (angol nyek) 21. vagyok. Remélem felvesznek :D
Gratulálok!
Nekem elúszott minden hely...
csak a 007-esen vagyok 83.
(80 az átlag)
szerintetek van eséj? :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!