Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budapesti Teleki Blanka...

Budapesti Teleki Blanka Gimnázium magyar-töri szakáról át tudnék menni a Madách haladó angolára?

Figyelt kérdés
Mindkettő 4 éves képzés. Ha most nem vesszük figyelembe a két iskola közötti színvonalban lévő nagy különbséget, akkor lehetne-e szó az átiratkozásról? Vagy pl magyar-töriről nem lehet átváltani egy másik szakra egyáltalán? (Ha szükséges én még a suli mellé nyelviskolat is bevállalnék)

2017. márc. 2. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! En most felvetelizek es valszeg a Telekibe fogok kerulni. Miert akarsz elmenni? Rossz az iskola?
2017. márc. 3. 13:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem ez a gond! Hanem mindenképpen a madáchba szerettem volna menni, de nagyon elrontottam az irasbelit, így be se hívtak szóbelizni:( ezért most jönne a B terv, hogy évközben átmegyek. Mellesleg a teleki nagyon jó iskola, ezért is azt választom (ha felvesznek)!:)
2017. márc. 4. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt a Madách igazgatójával kell majd megbeszelned. Mire hivatkoznal egyébként a kérelemben?
2017. márc. 4. 16:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem vagy a távolságra vagy arra, hogy nem érzem ott jól magam. Egyébként ez az átiratkozás még nem esedékes, mert egyelőre még nyolcadikos vagyok és kilencedikben félévkor szeretnék majd átmenni, csak akkor úgy választanék iskolát, ahonnan nagyobb esélyem van arra, hogy átvegyenek a Madáchba.
2017. márc. 5. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!