Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » (BP) Teleki Blanka Gimi 9. -esek?

(BP) Teleki Blanka Gimi 9. -esek?

Figyelt kérdés
Milyen a suli jelenleg? Milyenek a tanárok, a közösség? Mennyire erős,illetve milyen tanulók járnak oda? Meg a diákélet is érdekelne :)

2017. febr. 25. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagyok 9.-es, de jár pár ismerősöm a Telekibe. Az egyik barátnőm, aki odajár, nagyon szereti a sulit, elég jónak találja. Azt mondta, van ideje sulin kívüli tevékenységekre is, sokat kell tanulni, de azért van az embernek szabadideje is. A tanárok jól tanítanak, de vannak persze "mumusok" is, pl. a kémiatanár XD És a közösség is elég jó, úgy évfolyamban nem nagyon keverednek, de az osztály jól kooperál. Nem erős suli, kb. közepesen erős, de azért van egy követelmény szint :D

És szerintem, akik odajárnak, általánosban úgy 4,5 átlag körül mozogtak, de gimiben ezt nem tartják meg, úgy a 4,00 körüli osztályátlagok a jellemzőek, nincs sok osztály, aki 4,00 alatt van.

A programokról sajnos nem nagyon mesélt, én még nem hallottam Telekis programokról, szóvla nem gondolom, hogy olyan sok lenne :(

A barátnőm 10.-es egyébként, de hogyha van valami konkrét kérdésed, amit még nem válaszoltam meg, akkor írj privátot, és megkérdezem a barátnőmtől :))

2017. febr. 25. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Barabás tanárúrtól ments meg Úram minlet! (matek fizika)
2017. febr. 25. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Persze, minden iskolában vannak jobb és rosszabb tanárok. A fő, hogy a többsége jó legyen, ne pedig egy "mumus" :DD
2017. febr. 26. 14:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Én elsonek jeloltem a Telepít, pénteken voltam szobelizni, szerintem nagyon jo suli, elokeszirore odajartam matekra, Barabás tanur elég fura alak, tanítani nem nagyon tudott az adott orak alatt, de hát pár óra alatt nem lehet megítélni egy embert..:D
2017. febr. 26. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Teleki* telom atirja
2017. febr. 26. 21:07
 6/8 Dark horse válasza:
En penteken megyek magyarból szóbelizni de fogalmam sincs mit kérnek azaz mikből fognak kérdezni valamelyikőtök volt már bent szóbelin?
2017. febr. 28. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi a gond a Barabás tanárral (fizika, matek)?

Én még nem járok a Telekibe, csak voltam szóbelin, fizikából szóbeliztem.

A matematika-fizika tagozaton szeretnék tanulni.

A vizsgabizottságban két tanárnő volt, ők nagyon kedvesek voltak.

Tudjátok esetleg, hogy a matematika-fizika tagozaton az a Barabás nevű tanár tanít, vagy valaki más?

Nagyon örülnék, ha az a tanárnő tanítana, akinél szóbeliztem. Sajnos, nem tudom, hogy hívják.

2017. márc. 8. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Az egyik szőke volt, átlagos magasságú? Fehér bőrű?
2017. márc. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!