(BP) Teleki Blanka Gimi 9. -esek?
Nem vagyok 9.-es, de jár pár ismerősöm a Telekibe. Az egyik barátnőm, aki odajár, nagyon szereti a sulit, elég jónak találja. Azt mondta, van ideje sulin kívüli tevékenységekre is, sokat kell tanulni, de azért van az embernek szabadideje is. A tanárok jól tanítanak, de vannak persze "mumusok" is, pl. a kémiatanár XD És a közösség is elég jó, úgy évfolyamban nem nagyon keverednek, de az osztály jól kooperál. Nem erős suli, kb. közepesen erős, de azért van egy követelmény szint :D
És szerintem, akik odajárnak, általánosban úgy 4,5 átlag körül mozogtak, de gimiben ezt nem tartják meg, úgy a 4,00 körüli osztályátlagok a jellemzőek, nincs sok osztály, aki 4,00 alatt van.
A programokról sajnos nem nagyon mesélt, én még nem hallottam Telekis programokról, szóvla nem gondolom, hogy olyan sok lenne :(
A barátnőm 10.-es egyébként, de hogyha van valami konkrét kérdésed, amit még nem válaszoltam meg, akkor írj privátot, és megkérdezem a barátnőmtől :))
Mi a gond a Barabás tanárral (fizika, matek)?
Én még nem járok a Telekibe, csak voltam szóbelin, fizikából szóbeliztem.
A matematika-fizika tagozaton szeretnék tanulni.
A vizsgabizottságban két tanárnő volt, ők nagyon kedvesek voltak.
Tudjátok esetleg, hogy a matematika-fizika tagozaton az a Barabás nevű tanár tanít, vagy valaki más?
Nagyon örülnék, ha az a tanárnő tanítana, akinél szóbeliztem. Sajnos, nem tudom, hogy hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!