Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Szinyei...

Mi a véleményetek a Szinyei Merse Pál Gimnáziumról?

Figyelt kérdés

a közösség, a hangulat, a tanárok, programok, minden érdekel.

illetve az emelt francia-és angol tagozatokról ha mesélnétek, annak is örülnék

2019. márc. 1. 20:40
 1/4 anonim válasza:
0%
Rengeteg a sznob és elkényeztetett gyerek.
2019. márc. 2. 18:37
 2/4 anonim válasza:
0%
3. évemet húzom ott le, és ha jót akarsz magadnak, menekülsz. El akartam menni az 1. évben de a tanáraim azt mondták maradjak. Nem sült el jól. A tanárok hazudoznak, az épület nincs jó állapotban.
2019. márc. 14. 11:32
 3/4 paksimogyoró válasza:
83%

Nagyon jó iskola !!! 2 éve a nem túl jól sikerült központi felvételi miatt " csak " ide vettek fel ( bio - kém ) Csalódott voltam de nem volt mit tenni. Most már viszont nagyon - nagyon örülök neki, hogy ez így történt. A tanárok többsége nagyon rendes, tanulhatóan oktatnak. Az osztályközösség nagyon jó. Osztályfőnökünkkel rengeteget megyünk kirándulni és mindenféle programokat látogatunk.

A végzettek közül 7 jelentkeztek az orvosira abból 6 fel is vettek.

Ez a Gimnázium csak papíron van leértékelve a valóság más.

2019. márc. 22. 13:13
 4/4 anonim válasza:

Ha minden igaz akkor te idén leszel végzős.

El tudnád nekem mondani hogy kb hány pontot írtál annó.

Illetve hogy most milyen a suli?

Válaszodat előre is köszönömmm

2021. febr. 2. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!