Mi a véleményetek a Szinyei Merse Pál gimnáziumról?
Nagyon szerettem.
2011-ben érettségiztem. Arról az időről tudok írni.
Nagyon jó iskola, színvonalas az oktatás, évente rendeznek versenyeket és a nyerteseit tanulmányi kirándulásra viszik, indítanak szakköröket, amik különböző versenyeken vesznek részt, a fakultációk tényleg segítenek abba, hogy megcsináld az emeltszintű érettségit. Mindenféle túra, kirándulás, tábor van szervezve.
A tanárok kedvesek, aranyosak. Vannak mindenféle programok iskolán belül is (rendezvények, bulik, stb). Ott vannak a Szinyeis diáknapok
Az első pedig nem tudom hogy merészel ilyen butaságot írni - kb, mintha az igazgató a tanárokkal karöltve tehetne az egészről, bekényszerítette volna a diákokat a buszba, pár kollégáját is és mosolyogva integetett a távozó járműnek, miközben kiabála "Halljatok meg!" . Normális vagy, kedves első válaszoló???
Az értelmetlen, gonosz és semmikép se hasznos hozzászólásodra adtam egy piros kezet.
Kérdező, ne haragudj, a "Melyik nyelvet tanítják a legjobban?" kérdésedre nem válaszoltam.
Az angol oktatásuk fenomenális. A mi osztályunk mellette németet és spanyolt tanított, mind a kettőt nagyon jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!