Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol jobb a néderlandisztika?...

Hol jobb a néderlandisztika? ELTE-BTK vagy KRE-BTK?

Figyelt kérdés

Olvastam már ilyen kérdést, de nem volt egészen tiszta.

Olyanokat hallottam, hogy a Károlin pl. családiasabb a légkör, közvetlenebb, diák-központú a suli.

Az ELTÉ-ről azt hallottam, hogy kevésbé jó az oktatás, viszont szerintem itt is megvan a közvetlenség, ugyanis nincsen nagy eltérés a két iskola két szakának a létszáma között.

Szóval érdekel ELTE-s és KRE-s néderes diákok véleménye, mert aszerint fogom felcserélni a sorrendet.

Büfészakos kommenteket nem kérek, a nyelvszakok egyáltalán nem azok.

2019. márc. 1. 10:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Károlis diákként tudok nyilatkozni, én nagyon szeretem a szakot, de sokat kell otthon hozzátenni magadtól, ez viszont nem hiszem, hogy a képzést minősítené, egyszerűen csak ha valaki jól szeretne beszélni egy nyelvet annak ára van. Szerintem ilyen szempontból nincs sok különbség a két egyetem között.

Elfogadó és nyitott közösség vagyunk, és azt veszem észre, hogy az évfolyamok is elég összetartóak és van kapcsolat felsőbb-és alsóbbévesek között is, segítünk egymásnak ahol tudunk.

Az oktatók rendesek és nincsenek elszállva maguktól, kifejezetten hallgatóbarát a képzés, a tanároknak sem az a célja, hogy idegileg kicsináljanak minket :D

Ami a családias légkört illeti, az teljes mértékben igaz, nem tudom, az ELTE ilyen szempontból milyen, de én összességében bátran ajánlom neked a Károlit :)

Ha bármi kérdésed van, írj bátran.

2019. márc. 1. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!