Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha a képzési időt ledolgozom...

Ha a képzési időt ledolgozom Magyarországon akkor nem kell visszafizetni a fél éveket?

Figyelt kérdés
2019. febr. 24. 13:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kell visszafizetni, ha annyi ideig alkalmazozzi vagy vállalkozói munkaviszonyt létesítesz, amennyi ideig államira jártál. Ha már dolgozol és közben jön a fizetési felszólítás, lehet jelezni, hogy dolgozol, akkor eltekintenek tőle.
2019. febr. 24. 13:45
 2/2 Vodafonelive ***** válasza:

Akkor nem.

Bár én 1,5 éve végeztem és hétfőn kaptam meg az oktatási hivataltól azt, hogy az elhasznált félévekért hány napot kell itthon ledolgoznom és azt mikorra kell teljesíteni. De azt nem írják le tisztán és érthetően, hogy ha az 1350 napomból csak 1349 napot dolgozom le akkor az egészet vissza kell fizetnem vagy pedig részarányosan levonják a pénzt.

Mondjuk hála égnek piacképes diplomám van, így nem okozna gondot visszafizetni azt a ~2 misit, ha arra kerülne sor, de számolgattam és egy jó 360+ napot sikerült ledolgoznom, de ehhez sajnos hozzá fognak dobni még 300 napot, mert az MSc 4 félévéből eddig 2 államin és 2 fizetősön ment el. :D

2019. febr. 24. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!