Van esélyem a Petőfiben?
Figyelt kérdés
Nem lett valami jó a központim, 49 pont, 4-es tanuló vagyok és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek behívnak e az I kerületi Petőfi Sándor Gimnáziumba? Vasárnap rakják ki a listát, de mivel eddig még csak egy helyre hívtak be. Most kicsit megijedtem2019. febr. 22. 14:53
1/7 anonim válasza:
Én oda jártam. És nálad anno sokkal rosszabbul sikerült a vizsgán, és felvettek. Az a kérdés hogy melyik osztályba akarsz menni. Ha esetleg nem hívnanak be akkor se keseredj el, a felvételik, szóbelik után szoktak maradni meg helyek, oda simán “beslisszolhatsz” . Utolsó esély : Írjatok a szüleiddel a levelet hogy te mennyire szeretnél ebbe az iskolába járni és hogy te mennyire szorgalmas vagy, rész eszel sok programba és szakköre is jársz stb.
Hajrá, sok sikert!
2/7 anonim válasza:
Bocsi, telefon automatikus javítása!
Sok programban részt veszel.
3/7 anonim válasza:
Attól függ mit írtál be, melyik tagozatot. Az általánosra van esélyed, talán az angol-németre is, hogy felvesznek. A nyekre nincs szerintem. De szóbelizni ott mindenkit behívnak úgy tudom.
4/7 anonim válasza:
Kb mindenkit behívnak, de ezzel esélytelen vagy. 60 fölött írtam jóval, és eléggé hátul voltam, de felvettek. A Petőfi egy középerős suli, aki nem tanul, bukik. 49 nevetségesen kevés. Sajnálom. - egy diák
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Általános és haladó angol tagozatra jelentkeztem
2019. febr. 24. 19:26
6/7 anonim válasza:
Kint van a lista, szinte biztosan behívtak, mert nevetségesen kevés volt a határ. Tedd oda magad szóbelin! Hajrá!
7/7 anonim válasza:
Behívni mindenkit behívnak viszont ahoz hogy felvegyenek max pontos szóbeli kéne szóval hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!