Fordító és tolmács nyelvei?
Figyelt kérdés
Melyik egyetemen milyen nyelvekkel lehet erre a mesterképzésre menni?
Mert valahol olvastam, hogy pl. holland nyelvből pesten nem, de pl. debrecenben lehet menni ilyenre.
Hol tudom megnézni, hogy melyik nyelvvel hol indul fordító és tolmácsképzés?
2019. febr. 18. 22:31
1/2 anonim válasza:
Nézd meg az adott egyetemek honlapjain, hogy indul-e olyan szakpár, ami nálad szóba jöhet. (Kb. mindenhol mindent az angollal lehet párosítani, kivéve talán a BME-n.)
2/2 anonim válasza:
Ha jól tudom, a BME-n nem mesterképzés van, hanem szakirányú továbbképzés. Egyébként a felvi.hu oldalán is le van írva mindegyik egyetemnél külön, milyen párosításokkal indulnak szakok. Debrecenben van a legtöbb féle egyébként, és ott nem kötelező az angolt választani, érdemes utána nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!