ELTE Nagytétényi Úti Kollégium vélemények?
Szia! :) Most szeptemberben lett kész, mivel felújították. Véleményem szerint nagyon szép kívülről és belülről is. A kolinak az egyik oldalán a földszinten van egy étterem, ami egész jó árban van, hátul meg van egy elkerített udvar, ahol van kisebb focipálya is, parkoló, padok és fedett részek, melyek hangulatosak, ha valaki tavasszal csak kicsit lemenne este beszélgetni. Van az A és B épület, 10 emelet és minden emeleten tanulószoba + van egy nagyobb közös tanuló is. Mindkét épületben van mosókonyha és szárítóknak helység. A konditerem sajnos még nincs kész :D na deee, jöjjenek a szobák: vannak 3 és 2 férőhelyesek. Eléggé keskeny az ágy és a fal között a terület és szerintem 3 embernek elférni nagyon nehéz. Minden szobához tartozik fürdőszoba (tusoló, mosdókagyló, wc és a wc felett egy fűtős szárító). A szobák modernek, van hűtő is. Viszont a ruhásszekrény is kicsi... Az ágyak alatt van ágyneműtartó. Egy két férőhelyes szobában szerintem még egész jól el lehet lakni, viszont a 3 ágyas már zsúfolt.
A közlekedés reggelente lassú, de annyira nem vészes (30 perc a Móricz busszal kb, Astoriára, ha siet az ember, szálljon át villamosra, úgy kb 45 percet írnék, de persze ez változhat). Sokan itt hagyták, mert hogy kint van a p...ban :D de én meg vagyok vele elégedve. Kártyás beléptetőrendszer működik. remélem tudtam segíteni. Ha kérdésed van, írj nyugodtan!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!