A kőbányai Szent László gimnáziumban milyen a biosz-kémián a szóbeli felvételi?
Figyelt kérdés
Már megnéztem a témákat a honlapon, én arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan zajlik ez az egész. Gondolom húzunk egy témát, és arról kell beszélni. Milyen részletességgel? Mert pl a sejtről elég sokat lehet beszélni, de nem gondolom, hogy 1 kérdésre 10 perc van. A másik meg, hogy ha húzok egy állatot és egy növényt, amit rendszerezni kell, akkor hogy kéne bővebben beszélnem a rendszertani kategóriákról? Mármint úgy értem, hogy mit magyarázzak azon, hogy "állatok/növények országa"? Vagy pl az alcsoportokról kell beszélni? Légyszi segítsetek, hogy meg ez a kémia-biosz szóbeli :(2019. febr. 3. 17:06
1/11 anonim válasza:
Szia! Hány pontos lett a felvételid? Nem biztos, hogy behívnak. Én is megjelöltem, de nekem esélyem sincs 66pontos felvételivel:(
2/11 anonim válasza:
Szia ha jól tudom akkor húzol 1 allatot 1 növényt.egy szervet es egy szervrendszert. Kemianal meg egy csoportot egy atomot kell besorolni tulajdonsaga szerint pl molaris tömege meg még egy vegyuleteg meg egy egyenletet kell jellemezni
3/11 anonim válasza:
Szerintem a biosznal be kell sorolni és altalanos jelemzoket kell majd mondani a novenynel meg az allatnal mig pl a szeevnél meg el kell tudnod mondani hogy mibol all mijen reszei vannak es hogyan csatlakozik a szervezetbe mi a feladata
4/11 anonim válasza:
Én igazabol csak attol felek (persze ha egyaltalan behivnak) hogy mi van ha nem tudom az eppen huzott novenyt vagy alatot mert nem ismerem
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Engem behívtak, 12-én megyek.
2019. márc. 2. 12:30
6/11 anonim válasza:
Gratulálok👏 Szurkolok, hogy jól menjen a szóbeli😉
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! ❤️
2019. márc. 7. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!