Károlin Néderlandisztika BA-n milyen specializációk vannak, amiket a 3. félévtől lehet felvenni?
Igen igen, arra gondoltam :D
Annyit tudtam már, hogy minorban bármit lehet tanulni. Vagy nem bármit, lényegtelen.
Sajnos azon a napon, amikor volt néderlandisztika nyilt napon, asszem 28.-án, nem tudram ott lenni, így a 29.-ei anglisztikán voltam csak.
Szóval néderlandisztikán az egyik specializáció a fordítói( és tolmácsi?)
Milyen más specializációk vannak még ehhez az alapszakhoz?
Ha leírnád az összeset, azt nagyon megköszönném!
Specializaciobol csak ez van, a többi minor, fejből én se tudom az összeset, de hidd el nekem, legjobban a fordítói speccel jársz, az összes tanár ezt fogja nektek ajánlani én nem véletlenül, másképp külön tanszekekkel kell egyeztetni az órarend és számonkérés miatt, amit magadnak kell intézni, és sokszor így sem megoldható az, hogy minden órán ott legyél. Persze privátban ha érdekel el tudom küldeni a listát(csak elő kell keresnemd, de neten is fent van), csak írj majd akkor. De ezen tényleg reaersz gondolkodni szerintem :D most vagy elsőéves? A BTK csoportban is rakerdezhetsz esetleg, ott is segítőkészek és plusz infókat is tudnak írni esetleg.
De röviden : Specializaciobol nekünk csak egy van, minorbol meg annyi, hogy felsorolni csöppet hosszadalmas, illetve tobbhoz kell előzetes nyelvtudas is.
Szia!
Köszönöm, hogy segítőkész voltál! :)
Lehet, hogy nem tűnt olyan evidensnek, de engem kizárólag a specializáció érdekeltek :D
Ha egy van, akkor egy van. Ha felvettek és átjutottam az alapvizsgán, akkor valószínűleg a specet fogom felvenni.
Amúgy nagyon nagymamás feelinget adtál.
Tudod, amikor valami eget rengetően finomat csinál, de még így is mondja, hogy bocs, ez most nem ütötte meg a szintet.. xD
(Tökéletesen informáltál, példát hoztál, de még így is linkelni akartál és csoportba küldeni)
Ment a zöld pacsi minden válaszra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!