Milyen bejárós egyetemistának lenni?
Utolsó vagyok, még a közben feltett kérdésedre válaszolva:
Igen, kimaradok a nagy közösségi bulizós egyetemi rendezvények javából, de szereztem pár barátot akikkel néha elmegyünk a magunk módján szórakozni vagy pont az ilyen 1-2-3 órás lyukas órákban jó párszor összefutok valakivel, akivel elszoktunk beszélgetni ilyenkor egy kicsit/ esetleg átbeszélünk egy anyagrészt. Ha keveset beszélünk vagy nem futok össze senkivel sem, akkor általában eszem, gépezek vagy tanulok magamban.
Igazából nem zavar, hogy kimaradok ezekből a nagy közösségi eseményekből, mert engem ezek nem vonzanak.... Én inkább ilyen 'kocka' vagyok javarészt 'kocka' barátokkal. A gólyatábor is hülyeség volt anno részemről, nem tudtam semennyire feloldani, végig elveszett és frusztrált voltam. Csak egy-két ember maradt meg onnan, mint ismerős, akikkel néha beszélgetek, de nem onnan alakult ki a baráti köröm.
Viszont ha téged vonzzanak ezek a kocsmatúrák, meg XY egyetemi napok, akkor az utazás miatt problémás lehet számodra a részvétel valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!