Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A gyerekem magyar felvételije...

A gyerekem magyar felvételije 33 a matek 43 pontos lett. Van-e esélye bejutni az Apáczai matek, természettudomány szakára? Vagy a Berzsenyi speciális matek osztályára?

Figyelt kérdés
Nagyon elrontotta. Szerintem nincs esélye. Érdekelne a véleményetek.

2019. jan. 30. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%

Név: xD szeletmajom

Trollkérdés

2019. jan. 30. 21:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem most komolyan kérdem. A nevemet csak viccből adtam. De ez komoly.
2019. jan. 30. 21:44
 3/11 Napsi2019 ***** válasza:

Ezen komolyan elgondolkoztál? 76 ponttal bárhová felveszik, ha a szóbelit nem cseszi el :)))

Azt meg nem fogja ekkora IQ-val :)))

Gratulálok neki

2019. jan. 30. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy kalkulátor. Beírva az adatokat neccesen van egy kis esély.

Az én lányom 46 magyar és 44 matekot produkált max hozott ponttal. Mi is az Apáczai jelöljük meg első helyen (matek fizika tagozat).

Mindenképpen jelöljétek meg mert veszteni semmit se vesztettek.

2019. jan. 30. 21:53
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
33 pontos matekkal az Apáczait felejtsétek el :(
2019. jan. 30. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
28%

Matek szakra matek az elsődleges, amiből 86% az elért teljesítmény.

Van elég jó esély, szóbelire legyen fölkészülve a gyerek.

Az 5-ös válaszolónak meg látszik, hogy még a szövegértés sem megy...

2019. jan. 30. 23:08
 7/11 anonim ***** válasza:

A matekja lett

negyvenhárom pontos -

2019. jan. 31. 06:44
 8/11 anonim ***** válasza:
28%

"Az 5-ös válaszolónak meg látszik, hogy még a szövegértés sem megy..."

Azért nem lett volna nagy baj, ha a kérdező kiteszi a szükséges vesszőket, hogy ne kelljen az egészet újra elolvasni elejétől a végéig, hanem elég legyen újra felpillantani a kérdésre, hogy mennyi is volt a matek.

2019. jan. 31. 09:14
 9/11 bbmarta ***** válasza:
45%
Meg kell próbálni! Az én legnagyobb gyerekem 10 osztályos az Apáczai Komplex természettudományi tagozatán. Ahogy számolom nálatok a pontokat, Apáczais számítás szerint 59.5 pontja van a gyerekednek, ami picit kevésnek tűnik az előző évek behívási ponthatáraihoz képest, de idén sokat eshetnek a pontok, mert elég durva volt az írásbeli! Én drukkolok! A Kisebbik fiam is ide készül, csak humánra. Neki van egy helyezése az "Irány az Apáczai" versenyről, úgyhogy szóbeliznie nem kell már, csak azt a bizonyos behívási ponthatárt kellene elérnie...mi is nagyon izgulunk!
2019. jan. 31. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Meg kell próbálni.43 pont matekbó az jó, a magyar kicsit kevés,de van esélye,főleg ha a szóbeli sikerül.

Apáczaival az a tapasztalatom hoyg bár sokan felvételiznek végül a legjobbak közül kevesen válaszják, ezért a „rosszabbak" közül is sokan bekerülnek.

Sajnos a szóbeliről nem sokat tudok, engem látatlanban vettek fel,szóban csak beszélgetés volt, ahol nagyon kedvesek voltak.Ha szóbelire mentek érdemes belekalkulálni,hogy nagyok a csúszások. Én fél órával később kerültem sorra,mint a kiírás szerint.

Sok sikert!

2019. febr. 1. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!