Minden ált. Isk. -ban bevezették, hogy nem lehet telefont használni és beszedik? 😩
Tehát szerinted a gyerek kezében, gyaloglás közben nagyobb biztonságban van a teló, mint a tanárnál?
.
"10km-ről jön és a fele erdő"
Gyalogol az erdőben? Hol a hab a meséhez?
Jaj istenem. Egy tanár senki tulajdonát nem fogja összetörni. Ez egy baromság, nem is tehet ilyet.
Ha be is szedik akkor mi van? Egy fél napot nem lehet kibírni telefon nélkül? Majd visszakapod ha mész haza. Nem tudom mi köze van ahhoz ennek, hogy valaki 10 km-ről jár suliba. Reggel meg délután nála lehet, suliidőben meg nem fogja senki keresni. Vagyis nem gondolom, hogy egy általános iskolás gyerek olyan elfoglalt lenne, hogy napközben fontos hívásokat kéne fogadnia.
Örülök, hogy mikor én jártam általánosba nem voltunk belebolondulva a mobilokba mert kb nem is volt senkinek. Ésmégsem tűntünk el hazafele, és kibírtuk a napot is a suliban telefonnyomkodás nélkül.
Úgyhogy nyugi!
24N
Beszedik? Onnantól a tanár vagy az iskola felelőssége, ha történik a telefonnal valami.
"Örülök, hogy mikor én jártam általánosba nem voltunk belebolondulva a mobilokba mert kb nem is volt senkinek. Ésmégsem tűntünk el hazafele, és kibírtuk a napot is a suliban telefonnyomkodás nélkül."
Volt viszont tetrisz, gameboy, quartz játék, walkman és egyéb "kütyü". Vagyis amikor én iskolába jártam a múlt évezredben (90-es évek). :D
Bizony azokat is beszedték, ha a nem birtak a gyerekek magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!