Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Duális képzésben lévők!...

Duális képzésben lévők! Mennyi szabadidőtök van a képzés alatt?

Figyelt kérdés
Ugye aki duálisra jár szorgalmi időszakban ugyan azt csinálja mint egy sima alapképzéses, viszont munkába áll vizsgaidőszak alatt is és szünetekben is pl nyáriszünet, téliszünet. A kérdés hogy ez mennyi időt vesz el, mennyi szabadidőtök marad emellett pl tanulni. Megéri odamenni, vagy tényleg csak az menjen duálisra aki 100 százalékban odateszi magát a tanulásnak ha van némi szabad perce

2019. jan. 23. 21:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyire vesz igénybe a szak, amit csinálsz (persze ezt előre nehéz megjósolni). Én szorgalmi időszakban is dolgozok heti két napot (csüt-péntek), hétfő-szerda egyetem. Cserébe van 3 hét vizsgaidőszak és nyáron 2 hét szabi. Nekem nem túl megerőltető a dolog, tanulok rendszeresen de azert szabadidőm is van (párkapcsolat, sport, főzés, néha 1 buli vagy mozi simán belefér, de ez is olyan h kinek melyik a fontos...)
2019. jan. 24. 07:46
 2/2 anonim válasza:
Én NG mellett vagyok duális a BGEn, nekem szorgalmi időszakban is kell dolgozni heti 1 napot, vizsgaidoszakban minden nap. Szünetekben heti 1, reg hét heti 1. Én bővítettem a szerződést, mert kellett plussz pénz, illetve ott is jobban örülnék volna, ha heti 1nel többet járok be evkozben. Így egyetem mellett heti 2 nap munkám van, ilyenkor a pénz is kB havi 40ezerrel több. Nekem megeri, én bírom. Mellette Hökös vagyok, sportolok, bulizok. A tanulmányi átlagom mondjuk nem a legjobb, de szerintem sokkal több hozzaadott értéke van a szakmai tapasztalatnak és a Hoknek,az ezek által nyert kapcsolatoknak, mint annak hogy 5os vagyok egy tárgyból amire nem lesz szükségem az életben.
2019. febr. 3. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!