Mi a véleményetek a Nyíregyházi Egyetemről? (NYE)
Milyenek a tanárok, a diákok, a szakok, az oktatás minősége, az egyetemi "élet" Nyíregyházán?
Fontos lenne hogy te milyen szakot végzel épp, és mi a saját véleményed a képzésedről, és az egyetemről.
Előre is köszönöm a válaszod, igazán sokat segítesz! :)
Nekem édesanyám ott végzett. Ő nagyon szerette, akkor még főiskola volt, de ő csak pozitív dolgot tud róla mondani.
Egyébként attól is függ, hogy mennyire vagy közel. Ha nyiregyi vagy, akkor nem rossz lehetőség :)
Tavaly januárban végeztem ott. Én szerettem. Nagyon jó kis csoportunk volt, szerettem bejárni, jó volt a hangulat, a tanárok többsége jófej volt. Én nyíregyi vagyok, szóval nem tudom a koliban milyen lenni. Viszont volt kolis csoporttársam, ő szerette. Ott van élet.
Munkám is lett volna szinte egyből a végzettségemmel, csak végül más területen helyezkedtem el, de sosem tudja mit hoz a jövő.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!