Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Nyíregyház...

Mi a véleményetek a Nyíregyházi Egyetemről?

Figyelt kérdés
Érdekelne nagyon, bármi legyen az rossz vagy jó dolog.
2017. febr. 9. 20:41
 1/2 health visitor ***** válasza:
Én ott tanulok. Az a tapasztalatom, hogy alapvetően mindenki szidja, mégsem olyan rossz oda járni. Én egészen megszerettem, annak ellenére, hogy: a tanulmányi osztályon bunkók, nem tudnak semmit, a tanárok között van 1-2 pszichopata, szar a rendszer, mindenhez hülye kérvényeket kell kitölteni. Ezek egyébként nagyrészt más egyetemekről is elmondhatóak, mégis van egy jó hangulata a sulinak, nekem tetszik a modern épület, és egyébként amely tanárok normálisak, azokkal egész jó viszonyt ápolunk, lehet velük beszélgetni. Vannak könnyebb, és keményebb szakok is, sokan híresztelik, hogy ezzel a Nyíregyházi Egyetemes diplomával nem lehet elhelyezkedni, de ha normális szakot választasz, és rendesen tanulsz, akkor ugyanúgy bármi lehet belőled, mint más intézményben. Maga a suli szerintem kicsivel csendesebb, mint a nagyvárosi egyetemek, bár ez szerintem pont, hogy jó, én személy szerint nem szeretem a tömött villamosokat, és a több órás közlekedést. A 8-as busz a suli előtt áll meg, az kivisz a buszállomásra, szinte semmit nem kell gyalogolni. Koli van, ahova viszonylag könnyű bekerülni, nem rossz hely, de sok a zavargás, csend nem igazán szokott lenni, vagy csak elvétve, de egyébként ennek ellenére szeretik az ismerőseim, akik ott élnek. Ha még valami érdekelne kérdezz. :)
2017. febr. 10. 11:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszt!:)
2017. febr. 12. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!