Melyik középiskolába menjek Debrecenben?
Fazekas Mihály Gimnázium matek, fizika
Fazekas Mihály Gimnázium reál
Tóth Árpád Gimnázium matek, fizika
Tóth Árpád Gimnázium matek, infó
Tóth Árpád Gimnázium haladó angol, kezdő német
Melyik szakra lenne a legjobb választás jelenkezni, ha mérnök szerretnék lenni műszaki vonalon vagy pedig pénzögyész/közgazdász. Ezért nem akarok egy arra szakosodott szakgimibe jelentkezni, mert ha megváltoztatnám azt egy közgazdászati szakgimiben, hogy inkább villamosmérnök szeretnék lenni, akkor az már nem lehetnék. Esetleg érdemesebb lenne egy nyelvi osztályt választani például a TÁGban, mert a nyelvet megtanulhatnám pöpecül és még jól is járnék vele, mert kéttannyelvű általános iskolába járok, ahol kötelező középfokú nyelvvizsgát tenni. 11. be pedig felvenném a matekszakot fakultációként, és utolsó két évembe emelt szinten tanulhatnám azt. 7.es vagyok, még ráérek eldönteni tudom, de én már tudni szeretném hova jelentkezzek nagyjából. Mit gondoltok? Melyikbe lenne a legérdemesebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!