Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esélyem még? 2019-es...

Van esélyem még? 2019-es felvételi.

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul sikerült az írásbeli felvételim. Olyan 50-55 pontra számíthatok. Ez 50%-ba számít bele a kiszemelt iskolámba. Félévi jegyekből a 25 pontból 20at viszek. A szóbelire ellehet érni 25 pontot. Ha jól sikerül a szóbelim akkor még lehet esélyem egy jó iskolába? Vagy teljesen elrontottam mindent és ne reménykedjek?

2019. jan. 20. 20:19
 1/6 anonim válasza:
57%
Melyik iskolába tervezel menni ?
2019. jan. 20. 20:37
 2/6 anonim válasza:

Nálam annó szinte csak a szóbeli számított, ráadásul elég jónak mondható gimnáziumba. Majdnem biztos vagyok benne, hogy az osztályfőnököm döntötte el a beszélgetések alapján, hogy kit szeretne az osztályában látni, nem a felvételin múlt főleg. A matek nekem is botrányosan rosszul sikerült, mégis felvettek. Ha jól emlékszem a pontokat is valahogy átszámították az iskola rendszere szerint, így magamnak hiába számolgattam. Szerintem te se izgulj, csak légy magabiztos a szóbelin. :)

egy azóta diplomás 23/L

2019. jan. 20. 20:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Sikerült megnyugtatnod. És a Miskolcon a Zrínyi gimnáziumba vagy a Berzevicybe,de Diósgyőri is szóba jött.
2019. jan. 21. 06:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj nyugii! Nincs annyi gyerek! felvesznek!!!
2019. jan. 21. 07:36
 5/6 A kérdező kommentje:
#4/4 nagyon szépen köszönöm! :)
2019. jan. 21. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Sokan elrontották, nem csak te. Nyugodj meg, légy ügyes a szóbelin és biztos sikerül valamelyikbe bekerülni!
2019. jan. 21. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!