Teleki Blanka Gimnázium vélemények?
A honlap katasztrófa nem tagadom de az iskola szerintem annál jobb. Én imádom és ha újra választhatnék is ide jönnék. Nehéz picit de megéri a fáradságot mert fantasztikus a közösséga tanári kar és minden (csak a titkárságra ne próbálj bejutni :'D)
Álltalában szerintem egy 70-35 (központi + szóbeli) átlag jó lehet de ez tagozatonként változik. Nyelvi előkészítőre nehezebb bejutni. Biosz-kémiára túl sokan jelentkeznek. De az összes többi tagozat hasonló a többi iskolához.
Syaa.
Én most jelentkeztem át januárban a nyek-re matek-törire. Nekem nagyon tetszik, az angol nekem nagyon sokat segít. Közösség szempontjából az én osztályom egész jó, de az egyik kilencedikes barátnőm osztálytársai borzalmasak. Inkább a nyek-ről tudok mesélni, mert még szinte semmilyen óránk nincs csak angol és francia. Ezen az oldalon meg tudod nézni hány ponttal vettek fel embereket: felvizs.ga
Ha van kérdésed nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!