Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Teleki Blanka Gimnázium...

Szabobianka200456 kérdése:

Teleki Blanka Gimnázium vélemények?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudtam kiigazodni a honlaponjukon, és nem ismerek aki oda járna. Szerintetek milyen a közösség és haz oktatás? És ha tudjátok akkor hány ponttól vesznek fel a különböző szakokra?

2019. jan. 20. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:

A honlap katasztrófa nem tagadom de az iskola szerintem annál jobb. Én imádom és ha újra választhatnék is ide jönnék. Nehéz picit de megéri a fáradságot mert fantasztikus a közösséga tanári kar és minden (csak a titkárságra ne próbálj bejutni :'D)

Álltalában szerintem egy 70-35 (központi + szóbeli) átlag jó lehet de ez tagozatonként változik. Nyelvi előkészítőre nehezebb bejutni. Biosz-kémiára túl sokan jelentkeznek. De az összes többi tagozat hasonló a többi iskolához.

2019. febr. 1. 22:27
 2/3 timiandi ***** válasza:

Syaa.

Én most jelentkeztem át januárban a nyek-re matek-törire. Nekem nagyon tetszik, az angol nekem nagyon sokat segít. Közösség szempontjából az én osztályom egész jó, de az egyik kilencedikes barátnőm osztálytársai borzalmasak. Inkább a nyek-ről tudok mesélni, mert még szinte semmilyen óránk nincs csak angol és francia. Ezen az oldalon meg tudod nézni hány ponttal vettek fel embereket: felvizs.ga

Ha van kérdésed nyugodtan írj.

2019. febr. 2. 23:30
 3/3 anonim válasza:
Szia, gondolom már késő válaszolni, a jelentkezéseket már le kellett adni.. én most vagyok végzős, mind a 4 evemet itt rottam le és persze szélsőséges érzelmeim vannak vele kapcsolatban, de nagyon jó oktatast kaptunk, a tanárok tanítanak és nevelnek a nagybetűs életre (már amelyik). Összességében én nem bántam meg hogy idejottem, semmivel sem kaptam kevesebbet mint mondjuk egy elit gimnáziumban lehetett volna..
2019. febr. 21. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!