Hogy állíthatom meg az időt?
Figyelt kérdés
Február 15.ig kell leadni a jelentkezést az egyetemre, de nekem kéne még egy kis idő, hogy mindent átgondoljak. Ugyanis nem tudom, hogy mit jelöljek meg.
Kíméljetek meg az olyan válaszoktól, mint "Az idő nem létezik - Soha nem létezett, és soha nem is fog" valamit "Az időt nem lehet megállítani"
Nekem tényleg meg kéne állítanom.
2019. jan. 19. 11:35
1/5 anonim válasza:
Írj be most MINDENT, ami csak eszedbe jut (igen, legfeljebb fizetsz egy kis plusz pénzt, megéri). Sorrendet módosítani, törölni még az érettségi után is tudsz!
2/5 anonim válasza:
Első jól mondja, van 6 helyed, irj be minden szakot amin gondolkodsz!
3/5 anonim válasza:
Esetedben hasznosabb lenne egy időnyerő, ennek működését a Harry Potterben láthattad. Minden forgatásaal 1-1 órát visszakerülsz a múltba, így több időd van mintha csak állna az idő.
4/5 anonim válasza:
Van szűk 1 hónapod még, ennyi időnek elégnek kell lennie, hogy be tudj írni legfeljebb 6 szakot. Utána egyszer módosíthatsz a sorrenden július közepéig, addig elég eldöntened a végleges sorrendedet.
5/5 anonim válasza:
Ha ennyire nem tudod még, hogy mi szeretnél lenni, akkor lehet, hogy érdemesebb lenne, ha idén még nem mennél egyetemre.
Nem kötelező, felesleges sietni vele, beírni valamit, ami nem érdekel, aztán meg otthagyni és félévet pazarolni vele, vagy kínkeservesen elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!