Mennyi időt töltetek az egyetemen? Heti hány napot és napi hány órát? Mennyire lehet beosztani az időtök?
Vidékről járok fel Pestre, összesen 3 órát utazok egy nap, és elsőéves vagyok.
Hétfőn reggel 6-kor indulok el otthonról, és este 9-kor érek haza. 4 órám van.
Kedden reggel 8-kor indulok, és szintén este 9-kor érek haza. 3 órám van.
Szerdán fél 1-kor indulok, és este fél 8-ra érek haza. 2 órám van.
Csütörtökön reggel 8-kor indulok, és fél 6-ra érek haza. 2 órám van.
Pénteken pedig reggel fél 7-kor indulok, és fél 12-re érek haza, akkor csak 1 órám van.
A lyukas óráim általában másfél-2 órák, de hétfőn 4.
Elég fárasztó, de amúgyis csak kezdetben terveztem a bejárást, szerintem jövőre vagy kolit vagy albérletet megpróbálom.
Most vagyok másodéves egy vidéki egyetemen, és faluról járok be, úgyhogy a beutazásra, és a hazautazásra mindegyik nap nyugodtan lehet számolni 1,5-1,5 órát.(de min. 1-1 órát, ha nagyon jó időben van buszom)
Hétfőn reggel 8-től este 8-ig vannak óráim(déltől 2-ig lyukas óra)
Kedden reggel 8-tól délután 4-ig vannak óráim
Szerdán egy darab 2 órás előadásom van
Csütörtökön délelőtt 10-től este 6-ig vannak az óráim
Pénteken nincs órám
Ami azt illeti a szerdai egy darab előadásra nem tervezek bejárni, mivel a nettó 90 perces előadás elvinné az egész délutánomat a bemenetel, és a hazajövetel miatt(rosszul van olyankor busz). Bár így lesz két szabadnapom, de mivel hétfőn, kedden és csütörtökön esélytelen, hogy itthon még neki álljak tanulni bármit is, ezért ebből legalább az egyiket minden héten tanulásra kell fordítanom, de ZH-s időszakoknál ez nyilván nem lesz elég, nem beszélve a beadandókkal, amiből 3-4 db lesz ebben a félévben, és mindegyik elvisz 1-2 napot.
hétfő: 8-20 (1,5 óra szünettel vagy annyival sem, attól függ páros vagy páratlan hét)
kedd: 8-16 (1 óra szünettel)
szerda: 8-20 ( 1 vagy 2,5 órás szünettel attól függ melyik hét)
csütörtök: 10-17 (1 órás szünettel)
péntek: 10-12
ebből csütörtökön csak előadás van arra nem mindig járok be, de még így is elég sokmórám marad és ez mind kötelező majdnem 1 óra híján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!