Ti kiknek mondtátok el, hogy csúsztok az egyetemen?
Mert hozzám folyamatosan jönnek a kérdések, hogy mikor végzek, hol vagyok gyakorlaton.
Már belezavarodok kinek mit mondok. Arról nem beszélve, hogyha engedik, már régen otthagyom.
Mindenkinek.
Ki nem szarja le?
Úristen, nem 21, hanem 22 évesen álltam munkába, micsoda tragikus esemény.
Kb mindenkinek aki kérdezte, nem rendeztem belőle túl nagy ügyet. Sokan azt se tudták igazábol mikor kezdtem, milyen hosszú a képzés, úgyhogy kérdezték én meg mondtam a dátumot. Ha valaki tudta hogy eredetileg nem ekkor végeztem volna meg mondtam hogy igen X tárgy sajnos nem sikerült és mivel ráépülős késővv végzek.
Hogy zavarodtál bele, össze-vissza hazudsz? Mert elég könnyű megjegyezni hogy 2019 januárban végzek meg hogy XY vállalatnál vagyok gyakorlaton.
Felnőtt ember vagy, ha nem szereted amit tanulsz válts szakot. Otthagyni pénzügyileg nem a legbölcsebb (államit fizetheted vissza vagy ha a diákhitelből fizetted ott vagy végzettség nélkül többszáz ezres/milliós hitellel). Lehetne annyi benned hogy otthon elmondod, hogy inkább mást tanulnál vagy hogy nem akarsz diplomát.
Az én szüleim meg olyanok, jaj mit mondanak mások, szégyent hoztál ránk...
Megbűnhődtem érte rendesen, amit tettek velem miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!