A szüleim megtudják, ha passziváltatom a követlező félévet?
Biztos, hogy nem postáznak semmit? Azt hallottam, hogy beveszik a diákigazolványt?
Tb-m lesz, azt úgy tudom
de egyébként szeretnéd folytatni az iskolát? tetszik a szakod? mert amennyiben nem szeretnél tanulni, inkább mond meg, hogy dolgozni akarsz vagy tényleg az igazságot, legyen bármi is az. pl. nem tetszik a szak, vagy át akarsz menni egy másik szakra.
én rólam kiderülne, mert anya kéri minden félévben tőlem az iskola látogatásit,mert apa külföldön dolgozik és jár utánam még családi.
szóval igen rólam kiderülne.
gondold át, hogy anyukád szokott -e kérni tőled ilyen hallgatói jogviszony igazolást bármilyen ügyben kapcsolatban, ha igen akkor kiderül, ha nem akkor talán nem.
de a hazudozás tényleg nem vezet sose jóra. előbb utóbb kiderül, ha most nem is, a csúszás miatt tutira.
Nem csak is szeptemberben kell pár dolog miatt iskolalátogatási. Máskor nem kérnek.
De egyébként jó, hogy mondod, ez eszembe sem jutott volna.
Megvernének... te meg felnőtt fejjel hagyod?
Szedd már össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!