Kapok ösztöndíjat ha passziváltatom a következ félévet?
Figyelt kérdés
Ebben a félévben (4.) minden tárgyam meg lesz jelesre és eddig is kaptam ösztöndíjat 4.6-ra azonban most valamivel többet kapnék.
Családi okok miatt muszáj passziváltatnom a következő félévemet, viszont a pénzt akkor bukom, amit kapnék?
2018. máj. 21. 22:06
2/9 A kérdező kommentje:
És az azt követő szemeszterben se kapom meg?
2018. máj. 21. 23:36
3/9 anonim válasza:
Nem, mivel akkor mások lesznek az ösztöndíjhatárok.
5/9 A kérdező kommentje:
De a családommal kell lennem betegség miatt és ők külföldön élnek, nem tudok bejérni a gyakokra igy nincs meg a 17 kredit...
2018. máj. 22. 23:26
6/9 anonim válasza:
Ez van. Vagy aktív féléven leszel, vagy bukod az ösztöndíjat.
7/9 anonim válasza:
Ha még aktuális: Kérj kedvezményes tanulmányi rendet és akkor nem kell passziválnod, megkapod az ösztöndíjat és ha minden jól megy még a tárgyaidat is tudod teljesíteni :)
8/9 anonim válasza:
Meg lehet próbálni, de egyéni tanulmányi rendet nem igen szoktak arra adni, hogy a családnak kell a pénz...
9/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a következő aktív félévben kapsz ösztöndíjat a mostani eredményed alapján. Persze akkor az akkori képletekkel fogják majd kiszámolni az összeget.
Mindenképp érdemes megkérdezni ezt hivatalos helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!