Valaki jövőre MECHATRONIKAI vagy ÉLELMISZERMÉRNÖK lesz?! :D
sok pontom lett és nem tudom eldönteni hogy menjek,most még lehet modisitani mind a 2öt belejőltem..:)
Ti melyket választanátok?
19/L
Haverom gyógyszerészt, vegyészt meg élelmiszermérnököt jelölt. Ha az első kettő nem jön össze, lehet, hogy élelm. lesz. :D
(Én nagyon humán beállítódású vagyok, de ha érdekelne és menne is annyira a biológia, kémia, fizika, matek, élelmiszermérnökivel próbálkoznék.)
Hu.. élelmiszermérnökire jártam. Első évben nagyon szakmai alapok voltak. Matek,2féle kémia,biosz,tesi,közgaz...
Lányként inkább sztem az élelmiszer. A mechás az nagyon fiús terület,de ÚJ! Ezért jobban kell talán az ember.
De ha gépészeti beállitottságú vagy akkor talán meg tudod csinálni azt is. Volt párom mecha technikusnak tanult. Az élelmiszermérnökin ott viszont van a diploma részében művelet ami hasonló mint a mechatronika. Rengeteg számolással jár mindkettő.
Remélem sikerül dönteni megfelelő mellett. Melyi suliba mennél?Egyébként nagyon jó az emuv.(élelmiszeripari művelet) (Én 24éves/L)
Látom a magyar itt sem a kérdezőnek, sem a válaszolónak nem erőssége :)
Hogy a kérdésre is válaszoljak, az előbbi jobban megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!