Mechatronikai mérnöknek szeretnék tanulni a BME-n. Mondanátok valamit erről a szakról és egyetemről?
Figyelt kérdés
Amiket érdemes tudni, és durván 3 év múlva mennék2011. aug. 28. 22:42
1/6 anonim válasza:
Az egyik legnehezebb szak az ország egyik legnehezebb egyetemén
2/6 anonim válasza:
az előző válasszal egyetértek.
Konkrétabban mire gondolsz? Arra h mit tanulsz ott? a diákéletre? vagy a tanítás színvonalára?
3/6 A kérdező kommentje:
Főleg a diáklétre, meg a tanítás színvonalára. Azt hogy mit fogok tanulni úgyis megtudom :P
Meg mondta hogy a legnehezebb egyetem, és akkor ez azt is jelenti hogy a legjobb?
2011. aug. 29. 10:35
4/6 anonim válasza:
Igen, ha befejezed, akkor az egyik legjobb diplomád lesz, amit Magyarországon szerezhetsz.
Én infót kezdtem ott tanulni, bár akkor még ötéves képzések voltak, de aztán rájöttem, hogy én kevés vagyok oda. A Bsc szakok szerintem könnyebbek azért.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Én mindenképpen el szeretném végezni (a mesterképzést is), legfeljebb megküzdök érte :P
2011. aug. 29. 12:21
6/6 anonim válasza:
A mechások végülis amolyan 'kegyeltek', legmagasabb pontszám műszakin, nem hülyékkel van tele (ezzel nem azt mondom hogy a gpk viszont igen.. egyáltalán nem.), és viszonylag jól szervezettek, segítőkészek. rengeteg anyag van felsőbbévesektől amiket mi is kiegészítünk, így azért valamivel könnyebb. a közösségi élet picit nehézkesebb, a többiek nem szeretnek minket, és a koliban is le kell szorozzák az átlagunkat a bekerüléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!