PTE, SZTE vagy SE gyógytornász szak?
Tudom, sok kérdés volt már a témával kapcsolatban, azonban sajnos a február felé erősen közeledve még mindig nem sikerült döntést hoznom.
Voltam Education, a Semmelweis egyáltalán nem fogott meg. Az jött le, hogy a képzés kevésbé gyakorlat-orientált, mint vidéken, a tanárokról és a hallgatói közösségről sem hallottam semmi pozitívat, bár lehet, hogy rossz embert fogtam ki. A pécsi stand rendkívül megragadó volt, bár tudom, nem egy educatios kiállítás határozza meg, milyen valójában az egyetem, a képzés és a város. Azzal viszont az az ellenvetésem, hogy állítólag egyre fiatalosodik a tanári gárda, emiatt a képzés színvonala is "süllyed". Szegedről össze-vissza hallok hideget-meleget.
Pesti környéki vagyok egyébként, de szívesen "szívnék más levegőt".
Szívesen fogadok bármilyen tapasztalatot, véleményt bármelyik, fent említett egyetemről.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!