PTE gyógytornász szak Pécsen vagy Zalaegerszegen éri meg jobban? Gondolok itt pl. a közösségre, tanárokra, órák színvonalára, stb.
Figyelt kérdés
(Kérlek ne gyertek SZTE-vel, SE-vel, stb. nekem azok kiesnek :D)
Zegerszegen voltam nyíltnapon, de Pécsre sajnos nem tudtam eljutni, nincs benyomásom a suliról.
2018. ápr. 9. 19:47
2/3 anonim válasza:
Én nekem korábban azt írták, hogy Pécsett egyre több a fiatal oktató, és kezd visszaesni a színvonal, és ha e kettő közül választasz akkor Zeg.
3/3 anonim válasza:
Hát nem tudom.. Én Pécsre járok és az igaz,hogy gyakorlatokon voltak fiatal oktatók,de egyrészt ők is jól oktattak szerintem másrészt a nagy előadásokat nem a fiatalok tartották hanem doktorok,professzor és volt, hogy az a professzornak a könyvét kellett használni aki tartotta az órát. Szóval szerintem Pécsen az elméleti képzés azért egy picit erősebb, de gyakorlat ami ugye azért itt nagyon fontos mindkét helyen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!