Pannon Egyetem villamosmérnöki szakának lehetőségei?
A tovább tanulás időszakában az ember próbálja a lehető legjobb döntést hozni. Félek, hogy nekem nem sikerült. Első helyen jelöltem a Budapest Műszaki Egyetem Villamosmérnöki szakját, s miután rengeteg statisztikát átnéztem, második helyen a Pannon Egyetemen választottam ugyan ezt a szakot. Szüleim, habár több diplomás, értelmiségi emberek, ragaszkodtak hozzá, hogy mindenképpen egyetemre menjek, és ne főiskolára. Természetesen nem voltak tisztában a Bolognai rendszerrel, melynek fényébe, úgy látom, hogy ennek valójában nincs jelentősége. Ennek okán pedig, én nem jelöltem meg a Budapest Műszaki Főiskolát, mert ugye főiskola...Az érdekesség abban rejlik, hogy amíg ezen a főiskolán van mesterképzés, a Pannon Egyetemen nincs. Magyarul a főiskolán egyetemi képzés folyik, az egyetemen főiskolás. Jól látom?
(Tudom, hogy a BMF már Óbudai Egyetem[felvin nem!], és a kérdésem értelmét veszti, ha felvesznek első helyre, de mindenképpen érdekes számomra)
A kérdés tehát, hogy mennyivel rosszabb a Pannon Egyetemi villamosmérnök képzés, mint a Budapest Műszaki Főiskolán, illetve, hogy az előbbi intézményből lehetséges-e a tovább tanulás mesterfokon?
Köszönettel: A kérdező
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!