Tényleg sok a stréber a SOTE-n?
Szia. Sajnos sok van igen. És sok aki lenéz ha nincs mindenből 5ösöd..
Nagyvonalakban szerintem 2 féle embertípus van többségben. 1. stréber, hajtós, magolós aki azért néz le ha nem vagy 5ös mindenből, a többsegük egyébként mentálisan sérült, azért csinálja ezt. 2. bulizós, aki azért néz le ha nem mész el a sote-s borzalom bulikba és nem iszod hányásig magad.
vannak közöttük tényleg buták, és okosak is.
Aztán van egy kisebb réteg aki tényleg jó orvos lesz, nem csinálja ezt a tinis lenézős játszmázós dolgot.
Én amúgy mindig elég különc voltam, régi barátaimmal szoros a kapcsolatom, de sotén is szereztem azért néhányat. Ne aggódj, minden egyetem kb ilyen, főleg az orvosik. Tanulni mész végülis, az a lényeg :)
Nálunk a csoportba beosztás a gólyatábor utolsó napján történt. A betűt három csoportra osztják, mi magunk választhattuk ki, kikkel leszünk. Szerencsére sikerült közel egyenlően elosztani.
És csak az előttem szólókat tudom megerősíteni: rengeteg ember van, megtalálod a hozzád illő társaságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!