Lehet még esélyem a kémia és biológia emelt szintű érettségire? A többi lent.
Azt hittem, idén mész, és akkor is azt mondtam volna, hogy igen:D (bár akkor már az utolsó pillanat lett volna és kiemelkedő erőfeszítést igényelt volna)
Az oktatas.hu-ról töltsd le a követelményrendszert, és aszerint haladj. A mozaikos könyveket ajánlja a legtöbb tanár (biológiából a 3 évfolyamos könyv, kémiából a 11-12-es előkészítő kötet), de emellé a Villányi-féle előkészítő is nagyon hasznos + persze az összes eddigi feladatsor.
És ne bánd a nyelveket, a gimiben az a legfontosabb, jól fog az jönni még, a bioszt meg a kémiát meg tudod tanulni. Utolsó évben esetleg járj előkészítőre vagy magántanárhoz + olyan helyre, ahol megcsinálhatod az elvégzendő kémiai kísérleteket
Bizony, az előző tökéletesen leírta.
Bioszból szerintem nem feltétlen szükséges magántanár az elején, mert szorgalommal a könyvek és követelményrendszer alapján magadtól is menni fog. Kémiából esetleg a számolásokhoz kellhet.
Laboros rész a biosznál nincsen, kémiából pedig az elte indít elég gyakran párezer forintért 2 alkalmas tanfolyamot, ahol az összes kísérletről kapsz leírást és el is végezheted. De ez is ráér az érettségi előtti pár hónapig, hogy friss legyen az élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!