Lehetséges szakot váltani az egyetemen úgy, hogy magasabb ponthatárúra szeretnék átmenni?
Figyelt kérdés
Tehát, ha engem felvesznek 440 ponttal az egyik szakra, és ugyanaz az első évben a tanmenet, mint a másikon, amire át szeretnék jelentkezni, de az 460 pontos, akkor van lehetőségem szakot váltani már az iskolán belül, attól függetlenül, hogy nem érem el a felvételi ponthatárt? Vagy ez már az egyetemen töltött tanulmányaimtól függ?2019. jan. 5. 16:57
1/4 anonim válasza:
Ha nem éred el a ponthatárt, akkor semmiképpen nem tudsz átmenni arra
2/4 anonim válasza:
Nincs. Ha ez így működne mindenki ezt csinálná.
3/4 Estádio de Felchút válasza:
Dehogyis!
Hát minden gyépés hülyegyerek ezt csinálná :D
4/4 anonim válasza:
A jelenlegi szakot passziváltatod !! A felvételi tantárgyakból (tantárgyból)megpróbálsz jobb eredményt elérni ha szerencséd van ha a két szak hasonló tantárgyakat is elfogathatnak ill ha nem sokkal maradtál le az áhított szakról ugyan azzal a ponttal mint tavaly beadod a felvételit és ha lejjebb viszik a ponthatárt bekerülsz ! Gyakorlatilag én a BM-én így mentem át gépészről energetikára . Az új matek érettségi jobban sikerült ill a ponthatárt is lejjebb vitték 10 ponttal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!