Emelt tori erettsegin szobeli milyen?
Témakört tanulsz, nem tételt. De igen azon a témakörön belül, lehet, hogy egy egészen kis részt kell kifejtened majd források alapján. A tétellel majd csak vizsgán fogsz találkozni, de azon belűl mindent kérdeznek. Igyekezz minden forrást felhasználni, ha nem érted akkor is említs belőle egy elemet.
Mai napig magamba roskadok, ha arra gondolok, hogy mennyire lehúzták a szóbelimet. Sokat számít az előadás mód is, nekem az trágya volt, hiába mondtam el napra pontosan a legtöbb dátumot, ismertem minden fogalmat, hiába válaszoltam pontosan a kérdésekre. Sokszor megakadtam, nem teremtettem szemkontaktust, ha igen akkor bíztatást várva néztem az egyik kedvesnek tűnő tanárra (nulla visszaigazolást adtak, rohadtul elbizonytalanítottak néha). Baromi sokat ő-ztem, az újjaimmal az asztalra legyintve nyomatékosítottam a mondandómat.
Na, ezeket a hibákat ne kövesd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!