Egyedül hogy lehet nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy pénzben nem dúskáló, de tervekkel teli gimnazista vagyok, aki, ha ebben a tanévben nem lesz nyelvvizsgája, nem fogok tudni egyetemre menni...Nekem már ugye kötelező lesz legalább egy B2-es nyelvvizsga, mivel a Telc kivonult, Origora megyek/mennék, sajnos, mint fentebb említettem, különtanárra nincs keretem, beregisztráltam mindenféle "language exchange" oldalra, de semmi.Valakinek tapasztalata, ötlete esetleg?2018. dec. 31. 19:39
1/2 anonim válasza:
Vegyél olyan könyvet, amiben össze van foglalva az egész nyelvtan.
Vehetsz olyat is, amiben szóbeli témák vannak kidolgozva, meg olyat, amiben nyelvvizsga feladatok vannak.
És a már meglévő nyelvkönyveidet nézd át, csináld meg újra a feladatokat.
2/2 anonim válasza:
Esperanto nyelvvizsga 3 hónap, és le van tudva. Aztán angolozhatsz még évekig, nem nyom az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!