Ha eltüzelném a középiskolai bizonyitvànyt meg az érettségi törzslapomat annak lenne valami következménye?
Semmi baj nem lesz ebből. Ha esetleg évek múlva kell mert úgy döntesz hogy mégis érettségit akarsz tenni akkor lesz kellemetlen futkosni hogy kapj másikat, mert az adatbázisba ezek megvannak, és meg is maradnak, onnan nem törlődnek ki. Ha meg kérdezik miért nincs meg, azt mondod hogy elveszett valahol, és kész, nem kell túlragozni.
Egyébként az érettséginek tényleg nincs jelentősége, az csak arra kell ha olyan OKJ-ra mennél amihez feltétel. De egyébként egy munkahelyen sem kérik, csak azt ami a legmagasabb, meg ha OKJ-s végzettséghez kötött akkor alapból csak azt kérik. Úgy ahogy nekem is van 2 OKJ-s bizonyítványom, érettségi, és amikor kimondottan gépészt kerestek egy gyárba, és kérték hogy vigyem el a bizonyítványt mert kell a másolata nekik akkor én az összeset vittem ami volt, és akkor a HR-es hölgy mondta hogy örül hogy mindet elhoztam, de neki csak az kell ami a munkakörömhöz feltétel. De mondta hogy az érettségi a legmagasabb, és ha betanított munkáról lenne szó akkor alapvetően azt kérnék, de itt nem erről volt szó.
Akkor rejtsd el mélyen. Kutyát nem érdekli. Nekem is van a középiskolai bizonyítványomban elégtelen, pótvizsga, évismétlés stb. Azóta már egyetemet végeztem.
Ha mégis kellene, akkor igen rohangálhatsz kérni, meg fizetni érte. Sok értelme nincs. Ne így akarj lelkileg megkönyebbülni.
Teljesen jogos az, hogy az életre kellene tanítani az embereket. Ugyanakkor lehet nem veszed hasznát, de magyarként illene ismerned és büszkének lenned arra hogy magyar vagy... És ehhez hozzátartozik az irodalom. Legalább annyi látszik, hogy írni tudsz, de matekon tényleg nem figyelehettél, ha ennyi a logikád.
Az emberek 16 éves korukig tankötelesek, szóval, ha nem is fejezted be inkább rakd el, mert az a bizonyítvány nem fogja a tűz melegét fellobbantani. Akkor meg nem mindegy, hogy a szekrényben porosodik, vagy megsemmisíted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!