Felvételikor az erettségi bizonyítványt is fel kell tölteni?
Figyelt kérdés
Az idén érettségiztem, és nem tudtam pontosan megfejteni, hogy az érettsegi bizonyítványomat is fel kell tölteni,vagy azt az iskola tölti fel? Azt olvastam, 2006 előtt szerzett érettségit kell csak feltölteni, ezt jól értem? A válaszokat előre is köszönöm.2018. jún. 28. 21:45
1/2 anonim válasza:
Elméletileg lekérik a sulitól,de nekünk a tanárok azt tanácsolták töltsük fel a biztonság kedvéért.Sok időbe telik,amíg automatikusan felkerülnek a rendszerbe.Napokkal ezelőtt feltöltöttem a bizit,és még mindig feldolgozás alatt van.
2/2 anonim válasza:
nem kell feltölteni. Én meg 3 hete töltöttem fel a középsulisat és azt is még feldolgozzák nincs evvel semmi. Ha kicsit elolvasnád a tájékoztatást direkt kérik hogy fölösbe ne töltögess fel minden szart mert lassítod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!