Corvinus vizsgaidőszak tapasztalatok?
Corvinus G-karon tanulok, januárban lesznek a vizsgáim az alapozó tárgyakból, tudnátok tippeket adni, hogy mit hogy kéne, milyenek a vizsgák stb?
CORVINUST LEHÚZÓ KOMMENTEK NEM KELLENEK! :)
"CORVINUST LEHÚZÓ KOMMENTEK NEM KELLENEK! :)"
Pedig már 3 bmeme-s posztot is választottam ami kielégítő választ adott volna :(...
Analízis: attól függ ki a tanár, de amúgy gyakorlással könnyű jó jegyet szerezni.
Mikro: ez idén a gólyák között olyan mintha az apokalipszis első lovasa lenne, amúgy semmi extra, ezerszer nehezebb tárgyak lesznek még, én minden típusfeladatból csináltam tavaly vizsga előtt egyet és lazán hármas lettem.
Vállgazd: az alapfogalmakat kell pontosan tudni, igazából a gazdaság és a vállalatok működésének elméleti alapjait kell átlátni, és képesnek lenni arra hogy ezekről hosszan bullshitelj, elég egyszerű, évközi pontjaidtól függően 4-es/5-ös abszolút reális.
Info: ez volt a legdurvább tavaly, most változott az oktatás rendszere, nem tudom mennyit pontosan, de tavaly kb magadnak kellett megtanítani mindent mert a baksa klán oktatása minősíthetetlenül színvonaltalan volt. Engem gazdinfos haverok segítettek át a vizsgán, elsőre még a beugrón se mentem át, de aztán egy hét folyamatos tanulással lett egy 4-esem.
Általánosságban 4-5 nap készülést minimum rá kell szánni egy tárgyra, meg a netet kikapcsolni, de amúgy nem para, csak rosszabb lesz, nyugi :D
#3-as vagyok. Végül 5-ös lettem mikroból fe brutál megszenvedtem érte. Isszonyatosan sokat készültem rá.
De am elvileg a Tuf könnyebb lesz, mint a sima mikro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!