Jeleztem az oktatónak vagy inkább hagyjam?
Figyelt kérdés
Első éves hallgató vagyok a SE-en . A héten az egyik vizsgámra nem mentem be mivel nem volt időm felkészülni. A tanár viszont beírt egy négyest. Ráadásul olyan tárgyra amelyen nehéz elsőre átmenni. Kérdeztem pár embert és mindenki azt mondta hogy ne szóljak. Örüljek neki. De aggódom hogy következményei lesznek .2018. dec. 22. 20:51
1/8 A kérdező kommentje:
Jelezzem* bocsi :D
2018. dec. 22. 20:53
2/8 anonim válasza:
Jelezd, ha később kiderülne, bajba kerülhet vele...
3/8 anonim válasza:
Szólj, ha kiderül kicsaphatnak.
Kicsi az esélye hogy kiderül... de ha kiderül sztem szigoruan veszik.
4/8 anonim válasza:
Én nem szólnék, főleg hogy nehéz belőle átmenni. Miért csapnának ki? Nem a te hibád.
6/8 A kérdező kommentje:
Általános orvosi
2019. jan. 11. 14:56
7/8 A kérdező kommentje:
Eddig nem tűnt fel neki. Biztos nem lesz ebből baj?
2019. jan. 11. 14:56
8/8 anonim válasza:
Most már mindegy. De várjál nektek van indexetek nem?
Azt alá kell íratni személyesen... jobb esetben beadod aztán aláírja... és elfelejtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!