Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az állam támogat valamilyen...

Az állam támogat valamilyen formában még egy tanári szak elvégzésében?

Figyelt kérdés

Jelenleg az osztatlan, kétszakos tanárit taposom. A kérdésem az lenne, hogy ha a diplomázás után el akarnék végezni még egy tanári szakot (annak már utána néztem, hány félév, stb.), arra lehet valamilyen pályázatot beadni?

A jelenlegi szakpárom egyike egyértelműen piacképes, a másik kevésbé. Illetve érdekelne is az a bizonyos másik szak. Viszont 400 ezret nem szívesen dobnék ki rá félévenként, ha esetleg van erre támogatás.

2018. dec. 20. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
12 ingyenes féléved van ha ezt nem leped túl nyugodtan mehetsz
2018. dec. 20. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Osztatlan tanári van, túllépné:(

Nem, sajnos nincs kiskapu.

2018. dec. 20. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
18%
Pazarlás lenne. Amilyen tanárhiány van, két tanított tantárggyal is szinte biztosan el tudsz helyezkedni. De a jogi részét nem tudom. A helyedben az egytemen érdeklődnék, ha tényleg egyetemista vagy.
2018. dec. 20. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez az új szakodtól függ, nem kell teljes képzést elvégezned, sok esetben sok tárgyat el tudsz fogadtatni. Miket végzel most és mit szeretnél még elvégezni?
2018. dec. 22. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Töri és angol. Valószínűleg egy másik nyelvet szeretnék megcsinálni. Azt tudom, hogy a ped-pszicho-s tárgyakat nem kell újra csinálni.

Illetve azért kérdezek itt, mert az egyetemen szerintem erről sokat még nem tudnak. (illetve nem tudom, ki kompetens ilyen kérdésekben)

2018. dec. 30. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!