Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Informatika Iskolák között...

Informatika Iskolák között vacilálok. Relativ, de jó tanuló vagyok. A felvételieim kb. : 60 80 százalékosak. ?

Figyelt kérdés

Szóba jött a Petrik Lajos, A Bláthy Ottó. Olyan kérdéseim lennének hogy:

Honnan tudod hogy mikor kell menni szobelire?

Mivan ha nincs az adott iskolnának felvételi tájékoztatója?

Lehet két iskolának Ugyanaz az OM Azonositója? Csak mert találtam.

Unblock fogalmam sincs hogy Mi van, tanácstalan vagyok.

Melyik isola számit jónak? Informatika.

Mindig dicséretes voltam angolból. számit?

MI van egy szóbelin?

Mi a határidő leadni a jelentkezést?

Sok másik kérdésem is van minden válasz segithet!!

2018. dec. 14. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:

1/ Helyesen: "en bloc" (francia kifejezés), de itt helytelen kontextusban használod

2/ Felesleges informatikai suliba menni, mind gagyi, semmi előnyt nem jelent később se. Menj rendes gimnáziumba, sokkal jobban jársz!

2018. dec. 15. 06:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül igaz az, hogy fölösleges az informazikai suli.
2018. dec. 15. 08:51
 3/10 anonim ***** válasza:

A szóbeliket az iskolák majd a honlapjukon írják ki, általában az OM azonosítóddal, ott lesz melyik nap hányra kell menni.

Beiskolázási tájékoztatója mindnek van, mert törvényi kötelezettség a honlapjukon közzé tenni.

OM azonosító lehet egyforma két szakgiminek, ilyenkor a telephelyi kód a különbség.

Most először a központira koncentrálj, az legyen minél jobb. Nem mindegy hogy 60 vagy 80 szézalékos. Ha 70-80 és a hozott jegyeid is jók, arról nem írsz, akkor inkébb gimnázium informatika tagozatét javasolnám. Pl Leövey Klára. Legjobb a Szent László info, de oda csak ha minimum 80 pontost írsz. Ha szakgimnázium akkor a Petrik elég jó választás. A szóbeli nagyon iskola függő, ha már kivélasztottad az iskolákat üajd akkor érdeklődj.

2018. dec. 15. 11:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Csak a két magyar tantárgyból vagyok 4es a többiből 5ös.

Gimnáziumba azért nem szeretnék menni mert nem akarom magam az informatika szempontjából felesleges tantárgyakkal terhelni magam. Pl Kémia, Biosz stb.

Ez később jelenthet hátrányt? Miért jobb Gimibe menni?

2018. dec. 16. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Az informatikai suliban semmi olyat nem tanítanak, amit ne tudnál otthon megtanulni, és amit tanítanak, is garantáltan dilettáns. Sokkal jobban jársz, ha tisztességesen megtanulod a gimis tananyagot.
2018. dec. 16. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert sajnos a szakgimik legtöbb helye kénytelenek felvenniva 2-3-as tanulókat, akiket minden érdekel, csak a tanulás nem. Persze gyenge gimikre is igsz ez. Ha tényleg tanulni akarsz nagyon meg kell nézni hová mész.
2018. dec. 17. 19:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Allitolak a Petrik egy nagyon jo iskola, olyantoll hallottam aki mar volt ott.
2018. dec. 20. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, a Petrik még egész jó 😊
2018. dec. 20. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az 55%-ra, szándékosan rosszat akar neked.

Menj egy jó nevű infó szakra.

Ott eleve lesz egy rakás ember, aki szintén tovább fog Veled menni majd felsőoktatási intézménybe meg hasonló érdeklődési kör lesz.

Egyébként meg jól látod, semmi értelme a biosznak meg a többinek, csak a matekot nyomd meg az infót.

2018. dec. 20. 20:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. dec. 21. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!