Valaki segitene?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elek de magyarorszagon vagyok magantanulo. Januarban lennenek vizsgaim az osszes tantargyambol. Egyszeruen nem tudtam megtanulni egyedul ugyanis nincs tanarom aki elmagyarazza en pedig olyan vagyok akinek hallania kell amirol tanul.. Hiaba mondtam a szuleimnek, hogy teljesen felesleges elmennem a vizsgara mert nem tudok semmit de ok hajthatatlanok. Most itt allok, mindjart december es se jagyzeteim se tanarom nincsen.

2018. nov. 26. 20:01
 1/2 anonim válasza:
0%
Költözz haza, és lesz időd egy magántanárral tanulni.
2018. nov. 27. 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem ártana, ha tudnánk, hogy hányadikos vagy, mi az anyag.

Én is jártam egy ideig külföldre, nagyon nem jött össze, hazajöttem és azt hittem, hogy vége a világnak és az egész életemnek, mert a régi osztályomba nem mehettem már vissza, mert nem voltam magántanuló, de abba az iskolába nem akartam járni a saját osztályom alatt. Jó, ez nem lényeg, csak azt próbálom elmagyarázni, hogy semmiképp se hagyd abba, mert nem tudod mi fog történni.

Ha csak egy kettessel is, de mindenképp menj át.

Öcsém magántanuló volt, ő úgy gondolta, hogy erre nincs szükség, ezért nem tanult, de rendesek voltak a tanárok és mindenből átengedték így is.

Próbálj egy régi osztálytárssal vagy ismerőssel beszélni, segítséget kérni, vagy egy régi tanártól. Skype-on is akár tud magyarázni.

A magyaron kívül pedig a többit a külföldi tanárok is el tudják magyarázni, tőlük is kérhetsz segítséget.

Én azt javaslom, hogy tényleg mindenképp menj el vizsgázni, a vizsgáztató tanárok is tudják, hogy nagyon nehéz a dolgod, megértőek lesznek.

Lehet, hogy nem tetszik a válaszom, és olyat vártál, aki megnyugtatóan azt mondja, hogy ne tanulj és ne menj vizsgázni, de én tényleg azt éreztem, hogy belehalok a szégyenbe és a kudarcba, amikor hazajöttem, és ezért javaslom neked, menj el vizsgázni.

2018. dec. 10. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!