Valaki segitene nekem Neptunos temaban?
Most kezdodik a 4. felevem, es ebben a felevben csak olyan targyaim lennenek amik a 2. felevben nem sikerultek.
Nincs meg targyfelvetel, nem tudom azert van e gubanc, de ramegyek a targyfelvetel fulre, es ha ranyomok hogy listazza ki ennek a felevnek a mintatantervet, nem minden targy jelenik meg amit anno fel tudtam venni. Pl nem jeleniti meg az angolt.
De ha arra nyomok, hogy a 2. felev mintatantervet listazza, ott ott van.
Ilyenkor van valami teendom? Egyaltalan ugyanugy kell felvenni masodjara is egy targyat mintha elsore vennem?
Illetve a vizsgakurzus az mire vonatkozik?
20/L
A negyedik féléves mintatantervnél nem is lenne szabad megjelennie a második féléves tárgyaknak, hiszen azokat elvileg a mintatanterv szerint teljesíteni kellett volna, nekem az a furcsa, hogy egyáltalán van ott olyan tárgy, ami második féléves. Biztosan nem csak hasonló nevű, vagy esetleg választható tárgyak azok, amiket máskor is fel lehet venni?
Neked a második féléves mintatanterves tárgyakat kell újra felvenni. A vizsgakurzus egy olyan tárgyfelvétel, amikor csak vizsgáznod kell elmenni. Többnyire olyankor lehet felvenni, ha a tárgyból aláírást szereztél, de aztán megbuktál. Így nem kell bejárnod az órákra, csak vizsgáznod kell a végén. Nem mindig hirdetnek ilyet, és ha hirdetnek, akkor is kérdezz minden egyes esetben utána, hogy miket kell csinálnod pontosan. Évközi zh-kat megírni, ha esetleg vannak, jegyzőkönyvet, munkafüzetet, gyakorlatok elvégzéséről, akármiről kell-e valamit bemutatnod.
Targyfelvetelnel a mind a 4 felev targyai itt vannak es ajanlott felev szerint le vannak osztva.
De akkor hogy tudok egy targyat ujra felvenni?
2 olyan targy van ami nem jelenik meg, hogy fel lehet venni.
Egy harmadikbol csak vizsgakurzus van, pedig abbol nincs alairasom.
A tobbivel nincs kavaras, csak ez a 3 van elveszve az eterben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!