Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szeged vagy Pest? Pro és...

Szeged vagy Pest? Pro és kontrákat várnék tapasztalat alapján az iskolákról, diákéletről stb!

Figyelt kérdés
Nem tudom hova menjek, mindenki mond jókat és rosszakat is. Szegedről tudom, hogy diák orientáltabb, maga a hangulat is más. Viszont Pestről meg azt hallottam, hogy az oktatás színvonala magasabb. Kezdek összezavarodni. Ti mi alapján választottatok? Jól döntöttetek?
2010. jún. 27. 15:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szeged..szeptembertől én is ott kezdek ha minden jól megy .. :)
2010. jún. 27. 20:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
kérdezted miért nem jelentkezem át, pusztán 2 okból, egyik az, hogy az amit én tanulok az ELTÉN első a rangsorba, kettő Pesten a keresztanyámnál lakhatok így a szüleimnek nem kell fizetnie a kolit, albérletet. De sokszor voltam már Szegeden szerintem nagyon szép, szimpatikus város.
2010. jún. 27. 20:23
 13/18 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem mit tanulsz?
2010. jún. 27. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg az SZTE és az ELTE sok területen versenyzik egymással, és sok más területen jobb az egyik, mint a másik. A visszhangja lehet ELTE-nek a nagyobb, de az SZTE sok területen van olyan jó és sok területen jobb is, mint az ELTE. Szeged sokkal emberbarátibb is.
2010. jún. 27. 20:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
20:23 vagyok, szociális munkásnak tanulok
2010. jún. 27. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:

De sok szavazatot kapott Szeged. :)

Békéscsabáról vagyok, nekem is választanom kellett a két város között. Pest mellett döntöttem, és egyáltalán nem bántam meg! Még régen én is azt gondoltam a városról, hogy koszos, tele van csövessel, kibírhatatlan, drága, stb.. Aztán kiderült, hogy csak fel kell fedezni :) Igazából egyikkel se jársz rosszul, én Budapestet javaslom, több a lehetőség mindenképp.

2010. jún. 29. 21:56
 17/18 A kérdező kommentje:
megszületett a döntés, és Pestre egyek:) hiába jó hely Szeged, tényleg több a lehetőség Pesten és nevesebb az iskola is ahova (remélhetőleg) megyek
2010. jún. 29. 22:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

:D De érdekes, hogy mégis Pestet választottad. :O :) Sok sikert Neked! :)

Egyébként köszönöm, hogy feltetted ezt a kérdést, mert engem pedig megerősítettek a válaszok abban, hogy jó döntés volt Szegedet választani! ;)

2010. jún. 30. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!