Milyen esélyem van bekerülni egyetemre művészetisként (rajz) építésznek?
Követelményeket nézted?
A rajz tényleg fontos, ebből lehet előnyöd. Nem véletlen van rajz alkalmassági vizsga sem. Plusz a műszaki rajzot is kell tudni majd.
Matek emeltnek viszont nem sok hasznát fogod venni, építészeknél csak két félév matek van. Javaslom az emelt fizikát, vagy az építészeti alapismereteket.
az emelt mateknak nagyon is hasznát fogod venni mert nálunk legalábbis úgy volt, hogy csak akkor tanultunk integrálást ha emelt faktra jártunk
miután végighallgattam az előadást az integrálásról rájöttem ha ezt suliban nem tanulom meg akkor itt tuti nem érteném, hogy mi történik
fizikából meg igazán csak a mechanika rész kell, de azt is megtanítják rendesen, ezért felesleges emletezni belőle
az építészeti alapismereteket nemtudom, mert én sima gimiből mentem így olyanunk nem volt
üdv egy bme-és építészhallgató
hát annyi biztos, hogy nem nagyon kell megtanulod magadnak beosztanod az időd, mert az összes bevan osztva helyetted
főleg a harmadik félév az elég halál
viszont az biztos, hogy ilyen sztorik sincsenek nagyon más egyetemen, mert semmi sem hozza úgy össze az embereket, mint a közös éjszakázás a leadás előtt, úgyhogy a bme-n pl a közösség nagyon jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!