A készség tárgyakat minek osztályozzák?
Nem tudom, én már azt sem értem, hogy miért oktatnak, mondjuk rajzot, éneket, meg ilyeneket. Volt valaha a világtörténelemben ember, aki nem tudott rajzolni, de rajzórán megtanult?
Lehet, hogy lehetne oktatni ezeket a készségtárgyakat is, csak biztos, hogy nem így.
Én pont olyan botfüllel távoztam énekóráról, ahogy megérkeztem.
Köszi a válaszokat! elfelejtettem írni, hogy 8.-os vagyok.
Értem én hogy valakinek más nem megy, de legalább ne a kosárlabdával dobást osztályozzák mondjuk, hanem az órai munkát pl.
"#2: Tesinél konkrétan meg van határozva, hogy felmérőknél hányast adhatnak a teljesítményedre. Ha nem teljesíted az átlagszintet, akkor rögtön rossz osztályzattal indulsz. Nincs ott semmi egyénhez igazított osztályozás."
Az viszont nincs meghatározva, hogy mi mindenre adhatnak osztályzatokat, úgyhogy simán kompenzálhatja a tanár az így megszerzett esetleges gyenge jegyet azzal, hogy ad mellé akárhány(!) jobbat akármire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!