Mi a véleményetek a Szolnoki Széchenyi István Gimnázium sport szakról?
Szia! Nem tesis vagyok,de azért még válaszolok. Én nagyon szeretem az iskolát,a közösség nagyrészével megvagyok elégedve (persze mint mindenhol,itt is vannak kivételek,pl fiúk akik néha nagyot képzelnek magukról,vagy lányok). A tanárokról annyit,hogy nagyon segítőkészek, és a legtöbbjük kedves.:D Persze van amikor rosszabb kedve/napja van valamelyiknek,meg van egy-kettő szigorúbb tanár aki nem viseli el ha belerontasz az órába,ami érthető. Lehet hogy nem a legerősebb iskola, viszont más iskolákkal ellentétben,van csarnokunk ami egy tesisnek nagy előny. A tesis évfolyamtársaim is megvannak elégedve.:D Szerintem ahogy ők is,úgy én se bántam meg hogy ide jelentkeztem,mert rengeteg élménnyel és tapasztalattal gyarapodtam.:) Sok sikert a felvételihez!
-Egy nyelvis szecskás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!